Wijkverbinders

Word wijkverbinder!

Voelt u zich betrokken bij de wijk en vindt u het leuk om sociaal en verbindend actief te zijn? Word dan wijkverbinder van Ontmoeten bij Brinkpark. Een wijkverbinder luistert, werkt samen en zorgt ervoor dat activiteiten ook daadwerkelijk worden georganiseerd. Voor Blokker zijn wij nog op zoek naar wijkverbinders. Als wijkverbinder krijgt u ondersteuning om samen met andere wijkbewoners aan de slag te gaan. Wijkverbinders betrekken actief bewoners van Brinkpark, buurtgenoten en vrijwilligers om samen een aantrekkelijk activiteitenprogramma te realiseren voor de inwoners van Brinkpark en andere wijkbewoners van Blokker.

Vrijwilligers

Er zijn diverse activiteiten in ontmoeten bij Brinkpark en we werken met vier vrijwilligerskringen. Elke kring zal ondersteund worden door één of twee wijkverbinders. Deze wijkverbinders fungeren als de eerste aanspreekpersoon en gaan zich, samen met de community manager, inspannen om de activiteiten zo goed mogelijk te faciliteren. Zij horen graag verbetersuggesties en staan open voor nieuwe ideeën.

Sport- en ontspanningskring

De vrijwilligers van de sport- en ontspanningskring richten zich op het organiseren van beweeg- en spelactiviteiten.

Wijkverbinder: Ingrid Lakeman

Koffiekring

De vrijwilligers van de koffiekring verzorgen de koffie.

Wijkverbinder: Adri Broekkamp

Eetkring

De vrijwilligers van de eetkring verzorgen de lekkerste maaltijden op afgesproken dagen en tijden.

Wijkverbinder: Marion Verhulst

Kunst- en cultuurkring

De vrijwilligers van de kunst- en cultuurkring richten zich op het organiseren van creatieve en kunstzinnige activiteiten

Wijkverbinder: Bontsje Vogel 

Benieuwd wat de kringen doen? Bekijk de video's